Skip to content

Over ons

ISPD uw naaimachine specialist!

Bij ISPD bent u aan het juiste adres voor de aankoop van uw industriële naaimachine.
Wij bieden niet alleen een breed assortiment aan hoogwaardige machines, maar ook professioneel advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze technische ondersteuning zorgt ervoor dat u altijd kunt rekenen op een goed functionerende naaimachine, en onze doeltreffende suggesties helpen u om het beste uit uw machine te halen.

Als kers op de taart zijn wij vanaf heden officieel distributeur van industriële JUKI naaimachines.
JUKI staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van hun machines, en wij zijn trots om deze hoogwaardige producten aan te kunnen bieden aan onze klanten. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de industrie kunnen wij u ook voorzien van gepersonaliseerde voorstellen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Dus of u nu op zoek bent naar een nieuwe industriële naaimachine voor uw bedrijf, of als u simpelweg op zoek bent naar professioneel advies en ondersteuning, bij ISPD bent u aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte industriële naaimachine die aan al uw wensen voldoet.

Naast ons aanbod van professionele naaimachines, hebben we ook een selectie JANOME naaimachines en accessoires voor de hobby naaister.
Bovenop deze activiteiten, bouwen wij op onze site te Liedekerke, ons eigen merk ISPD tapijtnaaimachines. Deze worden wereldwijd gebruikt in de tapijt- & automotive industrie.

Buiten onze naaimachine activiteiten, beschikken wij in onze werkplaats over CNC-draai & frees machines.
Hierdoor beschikken wij over de mogelijkheid om onderdelen op maat van de klant te produceren en te werken als toeleverancier voor bedrijven uit uiteenlopende vakorganisaties.

Reeds 3 generaties lang specialist in de naaimachine branche!

ISPD GENERATION

 

Innoveer in uw bedrijf met industriële naaimachines 🚀 

Werk sneller, makkelijker & duurzamer met een industriële naaimachine.
Naaien op meubelstoffen, leder, handtassen, canvas of zeilen?
Dan is de upgrade naar een industriële naaimachine zeker iets voor jou.
Een industriële naaimachine beschikt over geavanceerde technologie, automatische oliesmering en is gemaakt voor langdurig gebruik.

Waarom kiezen voor ISPD?

  • Officieel JUKI distributeur voor industriële naaimachines.
  • Eigen merk: ISPD tapijtnaaimachines.
  • Reeds meer dan 40 jaar een begrip in de naaimachine wereld.
  • Familie bedrijf met 3 generaties ervaring.
  • Topkwaliteit & persoonlijke service.
  • Ruim onderdelen magazijn.
  • Grote voorraad, korte levertijden.
  • Eigen technische dienst.
  • Eigen herstelatelier.