Skip to content

Industriële Juki naaimachines

JUKI nr1 naaimachine fabrikant ter wereld

Op het vlak van industriële confectie naaimachines, doen wij beroep op het Japanse merk JUKI. Het is één van de leidinggevende merken in de industriële naaimachines.

Het bedrijf dat Juki naaimachines maakt, is de Juki corporation. Ze produceren huishoudelijke en industriële naaimachines en zijn zelfs de nummer één en toonaangevende fabrikant van naaimachines. Daarnaast is het hoofdkantoor van Juki gevestigd in Tokio, Japan, maar hebben ze ook vestigingen in China en Vietnam.

5x sneller

Een huishoudelijke naaimachine naait gemiddeld: 900 steken/minuut terwijl een industriële naaimachine naait aan 5000 steken/minuut

Duurzaam

Een industriële naaimachine beschikt uiteraard over geavanceerde & doordachte technologie.

Stevig materiaal

De interne onderdelen en tandwielen zijn op een industriële naaimachine van een betere kwaliteit zodat deze de extra naaisnelheid aankunnen.

Download hier uw Juki brochure

Ontdek de nieuwste machines en toepassingen van Juki voor 2024 voor apparel en non-apparel. Laat uw gegevens achter en ontvang onmiddellijk de brochure in uw mailbox.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Ontdek ons ruim aanbod industriële Juki naaimachines. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Voordelen van een industriële Juki naaimachine

Industriële naaimachines zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op de werkplaats. Ze zijn snel, sterk & zeer gebruiksvriendelijk. Wil je naaien op moeilijke of dikkere stoffen? Dan is de upgrade naar een industriële naaimachine zeker iets voor jou.

Snelheid

Industriële naaimachines zijn er verschillende vormen en maten. Maar beschikken allemaal over 1 welbepaald ding “snelheid”. Snelheid is natuurlijk heel belangrijk in het productieproces.

Ter vergelijking: ❌ Huishoudelijke naaimachine: 900 steken/minuut <-> ✅ Industriële naaimachine: 5000 steken/minuut.

Wist je dat je tijdens het naaien tegelijkertijd een spoel kan opwinden op een industriële naaimachine om geen tijd te verliezen? Zo verliest men geen tijd om een spoel op te winden.

Verder beschikken de meeste naaimachines over automatische functies zoals persvoetlichting en draad afsnijder.

Duurzaamheid

Een industriële naaimachine beschikt uiteraard over geavanceerde & doordachte technologie. Zo beschikken deze over een oliereservoir & worden alle interne onderdelen automatisch gesmeerd met fijne olie.

Daarnaast zijn deze gemaakt voor een continu jarenlang gebruik.

Sterkte

Soms worden huishoudelijke toestellen geadverteerd als machines met industriële sterkte. Maar dit zijn eigenlijk gewone thuisnaaimachines die wat zwaardere dan normale materialen kunnen verwerken.

De interne onderdelen en tandwielen zijn op een industriële naaimachine van een betere kwaliteit, zodat deze de extra naaisnelheid aankunnen. En dusdanig langer meegaan door de constante oliesmering.

Alsook bestaan er in industrie naaimachines verschillende onderverdelingen zoals, enkel, dubbel & triple transport.

Waar kan je een Juki naaimachine kopen?

Industriële naaimachines maken het werken aangenamer, leuker & vooral sneller. Bij ISPD begrijpen we dat de overvloed aan aanbod, moeilijk kan zijn bij de keuze van uw naaimachine.

Wat is de meest geschikte naaimachine voor uw toepassing? Vragen zoals deze, worden door onze sales advisors met plezier beantwoord. Wij bieden u niet zomaar een naaimachine aan, we gaan samen opzoek naar de beste oplossing voor uw naaiatelier.

Tot binnenkort in onze showroom!

Snelnaaier