Skip to content

Service

Passie voor naaimachines

Onderhoud & herstel 🔧

Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van industriële JUKI naaimachines, en zorgen er altijd voor dat uw machine terug perfect functioneert. Of het nu gaat om het vervangen van versleten onderdelen, het smeren van de machine of het verhelpen van storingen, bij ISPD bent u aan het juiste adres.

Wij begrijpen hoe belangrijk uw naaimachine voor u is, zowel thuis als op het werk. Daarom streven wij ernaar om uw machine zo snel mogelijk weer in optimale staat te brengen, zodat u weer aan de slag kunt.
Met onze snelle en professionele service bent u altijd verzekerd van een perfect werkende naaimachine.

Naast herstelling en onderhoud in onze werkplaats, bieden wij ook de mogelijkheid om onze techniekers ter plaatse te sturen.
Zo hoeft u uw machine niet te missen tijdens de herstelling en kunnen wij ervoor zorgen dat u snel weer aan de slag kunt.

JUKI nr1 naaimachine fabrikant ter wereld 🇯🇵

JUKI is een toonaangevend naaimachine merk uit Japan en staat bekend als de nummer 1 naaimachine fabrikant ter wereld.
Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd door de kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in hun naaimachines en andere industriële naaiproducten.

JUKI naaimachines worden wereldwijd gebruikt in verschillende sectoren, waaronder confectie, stoffering, automotive en meer.
Het feit dat JUKI wordt beschouwd als de beste naaimachine fabrikant ter wereld is een erkenning van hun jarenlange toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten aan hun klanten. 

Wist je dat… JUKI al in 1938 werd opgericht en sinds 1945 Juki de grootste producent van industriële naai- en lock machines is?
De helft van alle kledingstukken en automotive stoffering wereldwijd wordt vervaardigd op een JUKI machine.

DWD JUKI

Topkwaliteit & persoonlijke service 📈

Iedereen wil toch snel & efficiënt werken?
Wij raden je niet zomaar een naaimachine aan, we gaan samen op zoek naar de beste industriële oplossing voor uw naaiatelier!

Door de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen worden de Juki naaimachines als uiterst betrouwbaar gezien. De jarenlange ervaring en kennis binnen het bedrijf, maken dat je met een Juki machine de hoogste kwaliteit haalt in de afwerking van je product. Daarom is Juki één van de grootste leveranciers voor modemerken als bijvoorbeeld Lacoste, Zara, Chanel en topmerken in de automotive industrie!

Ontdek onze showroom te Liedekerke, waar alle modellen kunnen worden uitgetest.

Waarom een industriële naaimachine? 🙋‍♂️

  • Snelheid
    Tot 5x sneller dan een huishoudelijke naaimachine.
  • Duurzaamheid
    Industriële naaimachines zijn ontworpen om jarenlang continu te draaien en beschikken over automatische oliesmering.
  • Automatische functies
    De meeste industriële machines beschikken over automatische- persvoetlichting & draadafsnijder.

Meer weten? ☕️

Wij beschikken steeds over een grote voorraad industriële naaimachines, zo kunnen wij de kortste levertijden garanderen.

Contacteer ons JUKI sales team voor meer informatie.

Of kom eens langs in onze showroom.
De koffie staat reeds klaar.